Ibland…

….blir det inte riktigt som jag tänkt…

Kanske för att jag bara är människa, arbetar heltid och sedan sköter jag alla aktiviteter med mina barn för att senare hantera blogg och podd. Jag tror ni förstår att ibland krockar allt.

Då är det bra att bromsa och fixa saker som inte jag hann med idag, imorgon istället.

Nästa vecka blir lite lugnare och jag ska också ge mig iväg på en liten turné med Frida, bästa inredningssällskapet :). Vi ska besöka Trendsisters showroom i Ljungskile och 2 Fröknar i Uddevalla. Sicken lycka.

Bild ifrån 2 systrar..

Behöver göra iordning en liten egen hörna med skrivbord på övervåningen och uppdatera min bärbara dator. Tar tag i det i helgen för just nu samsas jag med min tonåring varannan vecka och det blir lite stökigt att dela skrivbord med en spelgalning.

Så godnatt, dags för lite skönhetssömn för denna fröken…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s