swebyme

Hej,

Kom hem efter något misslyckat försök att få tag i limpistol och ljusgrå servetter, jag hade säkert fått tag i det om jag hade åkt in nordstan eller till ett annat köpcentrum. Det får bli imorgon istället, ska ju ändå upp och baka tunnbröd med släkten i Stenungsund.

Men jag fick hämtat ut paket ifrån posten och har plockat ner både delar av vardagsrummet och hela tavelväggen, maskerat och målat en vända med kalklitir.

Åter igen, ser hemskt ut första vändan, men vid det här laget vet jag hur slutresultatet kommer bli. Till skillnad från första gången när jag bet mig i läppen ordentligt och undrade vad jag gett mig in på.

Resultat kommer imorgon och ska också avslöja vad mitt fix med limpistol och servetter var för något jag hittat på :).

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: