swebyme

Hej på er,

Hoppas ni haft en riktigt fin dag min morgon började med försenad skolskjuts och en förtvivlad Mollsan som jag försökte trösta över telefon. Det hela slutade bra och hon blev ett par minuter sen, men hann i god tid för lussefirandet på skolan. Har också fyllt min kvot av lussebullar, det var lussebullar och pepparkakor till både frukost, morgonmötet på jobbet, och till eftermiddagsfikan, är ingen bullfantast men gillar verkligen smaken av saffran. Lite som magi och julkänsla.

Imorgon är min plan att slå in lite julklappar, försöker verkligen beta av lite varje dag. Jag tycker verkligen om att få till ett snyggt julpaket. Och vill inte förstöra det med att massproducera några dagar innan (det har hänt). :).

Jag och Lee bestämde att vi poddar idag istället så ser fram emot det ikväll.

Mysig kväll på er!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: