swebyme

Hej på er..

Inlägget är reklam för mat.se och innehåller annonslänkar.

Tänk bara några dagar kvar till julafton, jag ville verkligen inte stressa så jag klickade hem en hemkörd påse med allt vi ska ha med oss till syrran och lite därtill ifrån mat.se. Jag kommer nog aldrig storhandla på något annat sätt efter detta, imorgon kommer bilen leverera mellan 17-22 som jag la in i beställningen, vilken lättnad att det fixat. Tack mat.se för enkelheten och att ni kan leverera snabbt imorgon fredag med tanke på julhandeln. Skrev också en liten snäll notis att de stängt av första halvan av vår väg så man får ta badviksvägen istället. Och i detta samarbete med mat.se om ni nu är kund för första gången nämn för sjutton denna rabattkod i kassan GLENN2017 så dras 175:- av ifrån din beställning.

Jag har en dröm att nästa jul vill jag njuta av ljumma vindar, svalkande bad och mycket ljus och sol. Så delar med mig utav sommarens många powerwalks i Kroatien, dessa stunder och miljöer alltså. Tycker att det kan vara nyttigt att byta lite tradition ibland och bara softa med tårna i sanden på självaste julafton som min kusin och hans familj valt att göra i år.

Hur förbereder ni er? Springer runt på stan eller i soft mysläge? Jag brukar springa en massa ärenden precis innan jul men i år är det lugnare av flera anledningar, en är att jag började i god tid för första gången. Idag tvättar och städar jag så allt är iordning på bästa sätt. Det blir också podd med Lee eftersom vi råkade ut för alla poddares olycka grrr något hände med inspelningen så nu kör vi så det ryker igen, galet men ser fram emot att prata med Lee!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: