swebyme

Hej där,

Juldagen och denna juldag kommer jag nog aldrig glömma, kanske för det är ett nytt kapitel som startar nu. Ibland blir det inte alltid som tänkt eller som jag hade hoppats på. Jag kan inte säga så mycket mer, även om jag skulle önska att pennan bara kunde flyta med här. Men jag är en snäll människa som gärna tar en diskussion men som ogillar saker som sårar människor det gör liksom ont i hjärtat. Tids nog kommer det hända saker här på bloggen och då förstår ni bättre.

Men om jag inte satsar, då vinner jag inte heller någonting. Och jag lever här och nu, alltså går det inte att stå och stampa om ingenting händer då bör ett beslut tas.

Lite luddigt förstår det men det finns skäl till att det är såhär just nu.

Fick en önskad julklapp igår, en polaroidkamera som tar fina retro foton al’a 80-tal. Love it! Tack S.

Nu blir det film en svensk sådan, kryper upp i soffan på övervåningen och tittar på i nöd och lust, känns lite lagom just nu. Mollsan gör sällskap när det vankas svensk film med temys med favoritbrödet i julhjärtsform ;).

Må bäst och ta hand om er,

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: