Näst sista…

…dagen på året och saker och ting börjar se lite bättre ut än väntat. Om några veckor kan jag berätta mer. Ibland behöver man inte lösa saker på ett traditionellt sätt utan hitta det sättet som faktiskt känns bäst istället.

Var ledig igår och la telefon och dator åt sidan, ska börja strukturera upp min bloggvardag lite bättre. Tycker själv att en blogg som uppdateras för sällan blir lite trist faktiskt ;). Så det är mitt nyårslöfte att finna en bra kombination mellan jobb, privatliv, blogg och podd. Snickrade också ihop en egendesignad TV-bänk bestående av en Ikeahylla och 6 konsoler till ben. Har inte hittat en sådan bänk att köpa så då blev det helt enkelt ett diy.

Ibland blir man mer än nöjd, ska bara fixa till sladdarna ordentligt, för finns det något fulare än just sladdar?!?!….

Vi ska in till stan strax och kolla om det kan finnas något fynd att ta på sig imorgon, annars har jag en klassisk klänning som alltid fungerar. Sedan handla inför imorgon och åka till återvinningen med alla kartonger och papper.

Om ni är lite sugna på min TV-bänk så håll ut det kommer ett inlägg sedan.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s