Årets första..

Hej på er,

Hoppas ni hade en riktigt bra kväll igår, och fick ett fint avslut på 2017. Det var ett år för min del fyllt med mycket av allt och tankar vilken väg jag ska ta för att må bäst. Ibland känns inte alltid den självklara vägen så enkel att ta. Men nu vet jag bättre och är precis i början på en nystart.

Nyår för mig är i gott sällskap med trevliga människor men jag skulle lika gärna kunna ha bokat in mig på ett spa och bara njutit hela kvällen av att bara vara, eller åkt skidor på en trevlig skidort med barnen. Eller kanske bara krupit upp i soffan och sett någon bra film som ett skönt avslut på året. Jag känner ingen stress av att nyår måste firas på ett speciellt sätt.

Igår hade vi en skön nyår i lugnt och trevligt sällskap hos Nick och Julene. Vi hjälptes åt och lagade nyårssupén och jag fick tillåtelse att styra upp dukningen. Förstår precis hur det är att ha mindre barn som kan göra livet lite mer stressigt ibland.

Vår meny såg ut såhär:

Förätt:

Ljummen laxcarpaccio med salsa av grape,lime,charlottenlök,lönnsirap,flingsalt,olivolja,vitpeppar och dill serverad på varma tallrikar.

Huvudrätt:

Oxfile’ med potatisgratäng och rödkål med getost.

Efterrätt:

Julene:s amerikanska cheesecake med jordgubbscreme’

Nu ser jag verkligen fram emot 2018 med ny energi och att satsa allt på mig själv och barnen.

J

Annonser

2 reaktioner på ”Årets första..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s