Söndag och inga..

….måsten?!

Min härliga soffa som jag nog aldrig kommer göra mig av med, love it! Den är som en Alice i underlandet – soffa, världens mysigaste och sådär stor. Började dagen här för att sedan gå en promenad i det krispiga soliga vädret. Fick nästan städat undan hela julen, en gran kvar bara.

Så jo igentligen har jag måsten men….

..har fullt upp med barn som är på heltid hos mig just nu. (Pappan och Anna är på semester i 2 veckor) och så är kompisarna i Gerrebacka/Kärra, där de går i skolan och där deras pappa bor. Så för att underlätta lite packade jag en väska och drog med Rasmus och Molly och campar i deras egna hus. Lite knas att sitta i sitt ex hus men samtidigt så blir det bra för barnen att inte vara alltför mycket borta ifrån kompisarna. Och Molly har sin Moa som sover över.

Här finns inga måsten, så laddar batterierna, för det kommer bli en hel del som händer i mitt och S egna hus framöver. Det går fint att vara här 2 nätter men igentligen trivs jag såklart bäst hemma, men så länge barnen är nöjda, vad gör man inte. Och det är nog här jag kommer hitta mitt nästa hem, så får bekanta mig lite med området.

Av omtanke för S min sambo har jag valt att vara lite hemlig på det personliga planet den sista veckan, men det går såklart inte hur länge som helst när man har en livstilsblogg där det är skönt att få skriva av sig. Men är det någon som läser min blogg och känner honom låt han få berätta själv. Vi är alla olika.

Har ett par drömmigt fina kök att visa dig sedan ;)!

Uppkopplad på min mobila arbetsplats i soffan. Så bra att jag fick ordning på podcastkitet så vi kan podda ikväll jag och Lee.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s