swebyme

Tavelvägg,sjukstuga och myskläder..

Scrolla ner till innehåll

…Ja då är man lite strandad på hemmaplan med sjukstuga. Jag är ju ingen bra vabmänniska måste jag erkänna. Men vi får göra det bästa av det hela. Mollsan stackarn kämpar med nästäppa, förskyldning och feber…

Jag kokar te’ med ingefära,apelsin,kanel och honung..

Tavelväggen behöver 2 motiv till, har en ny samarbetspartner jag ska visa dig sedan för fotokonst.

Har haft en liten tanke länge, jag gillar ju även att läsa andra härliga bloggar men har gjort en reflektion att det är mycket bloggar om småbarnslivet. Absolut inget emot dessa bloggar som de flesta är super att läsa och inspireras av. Men det är ont om bloggar om tonårsfamiljer eller familjer med lite äldre barn. Eller så har jag missat dessa?!? Ska fortsätta söka eller så får jag själv bli bättre på att skriva om det ;).

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: