Uteliv..

Så skönt att komma ut med barnen på långprommis…

Även om Molly fortfarande är hostig och Rasmus inte var supersugen så fick jag med båda mina hjärtan. Det här med att ha en tonåring som ena dagen är hur bjussig som helst för att nästa dag förvandlas till ett litet monster med huggtänder är för mig en gåta. Men det är bara att sitta kvar i båten när det stormar för nästa timme eller dag har vinden vänt om.

Hursomhelst så tror jag vi alla tre uppskattade att vara ute i det krispiga vintervädret. Love it!

Nästa vecka kommer barnens pappa hem efter nästan 3 veckors semester, då kommer allt som varit pausat härhemma få fart och barnen slipper vara delaktiga i allt som sker kommande veckor. Ser fram emot att få ordning på allt och börja mitt nya liv och min kommande nya bostad!

Nu blir det fix med lite mat sedan tänker jag ta tag i lite beställningar jag måste göra i inredningsväg, ska visa dig sen vad som får komma hem :).

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s