swebyme

Hej där,

Sovmorgon imorse konstaterar skönt och behövligt. Klickade hem denna fina matta igår ifrån ellos.se, hoppas den ser lika fin ut i verkligheten. Håller tummarna.

Fixade iordning oss för att bege oss norrut!

Fick packat ner datorn i nya snygga fräsiga ullfodralet som jag sprang på, ren flax. Ett sådant där riktigt stilrent budgetkap. Så kul när det händer. Virveltrumman säger att jag hittade den på Netto när jag som hastigast snubblade in för att köpa ett par matvaror. Galet bra och otippat!

Är lite inne på saker i Ull just nu, har en klocka på önskelistan, den är så i min smak!

Ljuvlig klocka av märket Harper and Brooks…

På plats i Stenungsund hjälpte jag mina föräldrar att få bokat resa till Sardinien, har ni inte varit på Sardinien förut så är det ett måste. Så mysigt! Har ett Hotelltips som jag ska dela med mig av där som även blev inbokat idag, återkommer med ett reseinlägg på ett par destinationer och hotell som ni kan lägga på minnet.

Så mysigt att komma hem till mina föräldrar en stund, denna lampa är så kul, den är ifrån 60-talet och hängde tidigare hos min farmor. Då var det olika färger i varje ljushållare men det tog mina föräldrar bort så den blev mer stilren. Verkligen tidlös.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: