Söndagsbestyr..

Vintrigt ute...

Godmorgon på er!

Har tagit en riktig sovmorgon, Molly har inte hostat lika mycket inatt och har fått mera sömn. Jag la mig ändå i hennes rum inatt för att slippa springa. Kroppen är ju inte riktigt van att ha vakna nätter längre som när barnen var riktigt små. Då snittade jag runt två timmar sömn i ett år innan vi upptäckte att hon inte tålde mjölk på samma sätt som andra barn. Sicken tröttmössa jag var då.

Så idag är planen att åka upp till Stenungsund och hjälpa mina föräldrar med en sak. Sedan får vi kanske bo i Gerrebacka inatt eftersom jag inte vet om skoltaxin är godkänd för imorgon. Fick aldrig något svar när jag skulle bekräfta.

Klickade hem lite saker i inredningsväg igår men det verkar som mitt utrymme på mobilen är helt fullt. Så ska in på datorn sedan istället plus rensa mobilen ;)!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s