Insikter!

Okej, idag var jag så säker på att det var en helt vanlig tisdag av någon anledning. Antingen börjar jag tappa det eller så var det gårdagens snö som ställde till det 😉 och slutade i en väldigt konstig dag. Molly pratade som om det var onsdag imorse men jag sa bara nej men det är tisdag idag, inga konstigheter!

Imorgon åker barnen till sin pappa efter skolan och jag kan ta tag i saker som gör att jag kan ta ett steg närmare mitt nya liv som icke sambo och varannan-vecka-mamma i egen lägenhet som antagligen kommer behöva fixas med.

Det är synd att det fortfarande ska bli så mörkt snabbt! Även om snön ger ett finare ljus i tråkiga januari så kan man inte vara ute så länge. Är så sugen på en springtur ute men det är glashalt hos oss och mina broddar till löparskorna är inte helt 100. Nu ska jag hemnetspana…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s