En helg..

….går lite för snabbt ibland, vi har hunnit med en hel utröjning av förråd i huset men ändå. Jag hade gärna haft helg en dag till! Nu är det söndagskväll igen och jobb och träning står på schemat imorgon. Är verkligen pepp för träningen på eftermiddagen -Tjohoo. Har varit ute och rört mig på långpromenader bara. Eftersom jag haft den där envetna förskylningen så har det inte blivit en jämn balans i mina träningstillfällen. Men nu peppar peppar verkar kroppen vara på hugget igen.

Vi fick hjälp av Micke att lyfta ner tvättmaskinerna, som jag så länge ville ha ner istället för på varandra i en tvättpelare. Så bänkskiva och hyllor upp denna vecka. Underbart!!

Har även haft poddinspelning med bästa Lee, och den sändningen satt förhoppningsvis som den skulle efter förra veckans fadäs med ljudet. Snart vrider vi upp till 2.0 då hoppas jag allt blir lite mer kvalitativt.

Så pustar ut med film och te….

Fick ordning på både kuddfodral och nya mattan i huset. Dessa får självklart följa med till nya lyan sedan. Även om jag ännu inte vet vad jag kommer köpa så vet jag ATT det blir ett köp och nörd som jag är, har fröken färgkoden på väggarna färdig. Håller inne lite på mina planer. Har ett stilprojekt på gång för detta.

Gokväll på er!

Nu filmen, väl värt!

j

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s