swebyme

Dags att sova, blev en eftermiddag med träning och lite ärenden efter jobbet…

Imorgon blir det ett längre blogginlägg om planer kommande veckor! Släcker ner och ska krypa ner.

På väg till sovrummet -Sardinenmannen han har fått en hedersplats i hallen, och historien bakom fotot är att jag tyckte han såg sådär härligt genuin och italiensk ut. Han satt och tittade ut emot havet när vi var på väg hem till vårt hotell. Jag stakade mig fram på lite spanska och några fraser på italienska eftersom han inte kunde engelska. Fick både en och två kindpussar innan vi sa hej då. Han tyckte jag var knasig som ville fota en sådan äldre herre sa han och skrattade. Ett bra resminne jag sparar i mitt hjärta.

Godnatt på er!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: