När man…

…..blir objekt för människors skvaller!

Det är helt otroligt vad det kan pratas bakom ryggen så fort man råkar ta steg som kanske bryter mot normen. När man vågar flyga istället för att gå i samma fotspår dag ut och in, istället för att ta tag i sitt liv och våga vara annorlunda. Så att någon får smaska i sig utav mitt val och basunera ut det till omvärlden som en smaskig förstasida i expressen. Absolut varsågod hugg in! Men jag antar att det kanske triggar människors vardag. Jag är jag, och kommer alltid gå min väg. Det finns inte så mycket mer att gräva i.

Men jag har ju helt galet fantastiska vänner, gamla och nya kollegor och familj som uppmuntrar skriver fina ord och som gör mig glad i hjärtat varje dag. Kärlek alltså!

Behövde bara skriva ett par rader om hur det är att vara i mina skor just. Jag kommer våga hoppa och satsa igen som den obotliga optimist jag är, om bara rätt tillfälle dyker upp. För vågar man inte så går det inte riktigt att väcka liv i sina drömmar eller hur. Men för nu bockar vi av första sakerna på listan. Och jag ska njuta av att bara vara…

Vi fick till slut ut ett podcastavsnitt igår trots att ljudet verkar gått bananas vid inspelningen, ska prata med en ljudexpert och få hjälp till helgen. Haft jättemycket bekymmer med ljudet huva. Men inväntar ny teknik. Här hittar du torsdagens avsnitt 23.

j

Annonser

2 reaktioner på ”När man…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s