Inte en lugn..

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pierre Robert”.*

…helg precis!

Just nu är jag på språng att plocka upp en kaffe, har lämnat av ett gäng tonåringar inför match. Igår hämtade jag även hem en st tonåring på kvällen, men hellre det än att han ska åka in till stan sent för att byta buss och jag ska behöva vara orolig istället. Och imorse var det cheerleading med Molly. Fast jag hann gå en fin långpromenad i det fina vädret….

Min syster och barnen kom hem till oss och åt lite tacos innan jag skulle lämna huset och sticka iväg. Känns lite tråkigt att alla aktiviteter ligger i vägen. Men förhoppningsvis lite ”catch up” när jag kommer tillbaka. Hon ska hämta upp sin Björn som varit på trevligheter i stan, så hon hänger i huset till senare ikväll. Sicken tur.

Och när vi ändå är inne på aktiviteter så måste bara tipsa om bra priser på Pierre Roberts sportkollektion, jag älskar ju stilrena plagg och såklart finns det massor av bra priser NU, ni hittar allt Här!

Så sköna också, ska användas flitigt på mina träningspass och rundor!

Nej mina vänner nu är det halltid och stundande match och jag ska betala mitt Kaffe!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s