swebyme

Hej och godkväll på er!

Plöjer igenom en del program på tv idag. Tycker ofta att jag inte riktigt hinner sätta mig ner på veckodagarna. Kanske för att det varit och är lite mycket av allt. Husdrömmar med Pernilla och Gert är på G, igenkänningsfaktorn är stor och det kunde varit vi. Så nu har vi byggt ett hus, alltså återstår två om man ska gå på Gert Wingårdhs teori att det tredje huset blir bäst. Haha inte just nu bara, men man vet aldrig ;).

Så jag har beslutat mig för en sak idag, vad det är får ni veta på torsdag. Men det är ett beslut som gör att jag frigör lite tid. För just nu känner jag att det blivit lite mycket. Då är det bra att säga stopp.

Men har samlat på mig lite fin inspo till ett stundande lägenhetsköp. Huset börjar bli redo för att säljas mao. Mäklare hem denna veckan. Spännande och pirrigt och lite sorgligt på en och samma gång!

Bilder: Pinterest

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: