Redo för…

…att kavla upp ärmarna och på med snickarbyxorna?!?

Känns konstigt när allt i huset är klart, att börja om på nytt. Men lite paus i några månader för att ladda batterier till det projektet.Ordningen är också väldigt återställd med alla barn på plats i huset. Blir väldigt tomt varannan vecka när de inte är här…

Jo men det är så det får bli med min nästa lägenhet. Hittade en idag på hemnet.se huva så ful den var. Tänkte gå på visning iallafall eftersom jag vet vilka områden jag vill bo i. Då kan man kolla läget hur stort intresset är och om det går att flytta väggar i dessa hus.

Inga långa naglar väntas mao för denna fröken ;)!

Vi har också bestämt mäklare idag, jag tyckte det var väldigt vemodigt att välja bort Bjurfors, hon var verkligen så proffsig och trygg, jag gillade denna mäklare skarpt. Men då vi är bekanta sedan tidigare med Fastighetsbyrån som säljer mycket här och har sålt för S tidigare var det kanske det som avgjorde denna gång, mer vet vi inte tills huset är sålt.

Kanske blir jag en som köper av Bjurfors istället, har lagt mig i deras sökregister nu. Denna byrå har ett väldigt snyggt instagramflöde för den som gillar inredning. Ett hett tips! Men som sagt det blir ingen snygglägenhet jag söker denna gång. En ful ankunge med potential och goda förutsättningar att bli en svan är min deal!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s