Då börjar…

…det bli dags att göra sig redo för att släppa taget om huset som vi byggt!

När jag tittar på huset inser jag att man är lite tokig, som väljer vit husfärg efter snön. Ville aldrig att huset skulle se gult ut i jämförelse till snötäcket (om det nu var så att det faktiskt kom någon snö). Men om ni vill veta har vi målat huset med Alcro Bestå (bäst i test försäkringsbolag), dyr men jättebra och i rätt vit nyans enligt mig ;). Ncskod: 0500-N. Blev lite bländad i somras när vi stod och målade huset men nu har det lagt sig lite. Men vi är helnöjda. Speciellt jag som nu får se att slutresultatet är bra när huset är skinande vitt istället för åt det gula hållet.

Och observera ljusgula hus med vita knutar som ska vara gula är väldigt fina enligt min mening. Men just den där nyansskillnaden mellan vitt och vitt kan vara avgörande om den går åt det ”gula” eller det ”blå” hållet. Ja ni fattar ;).

Tänk att vi ska göra oss av med vår ”bebis”, men det har varit spännande att få vara med ifrån början helt klart.

Så nu har vi en stundande fotografering nästa vecka, lovar att dokumentera och visa er…

Då har vi lämnat vårt hus i händerna på Fastighetsbyrån idag.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s