Nu är det…

…mycket på gång med huset och jag hoppas verkligen ni har tålamod med att jag har lite att stå i.

Idag var fastighetsbyrån här med sin fotograf som de anlitat för vårt uppdrag. Jättehärlig och proffsig tjej. Kul! Ska bli spännande att få se bilderna sedan.

Nu är den delen avklarad och nu har vi ”bara” visningshelgen om två veckor där det behövs lite finlir i skåpen, inte så värst mycket men lite kanske. Läste någonstans att folk gärna rycker och kollar i skåp. Vet inte om jag själv kommer gör så nu när jag ska ut på lägenhetsvisningar. Skulle vara i köket annars inte. Men jag tänker att vi räknar med att folk klämmer och känner på huset helt enkelt ;).

Ska hämta en kopp te och fortsätta kolla på serier jag missat under lite finlir inför fotograferingen…

Alltså det här med att vara en ”fixig” person tar ut sin rätt på nagelfronten, ska försöka komma iväg och unna mig. Men har ju lite renovering framför mig när jag hittat rätt lägenhet så det blir inget långvarigt antar jag ;).

Hoppas allt är bra med er, ta hand om varandra idag men framförallt var snäll varje dag!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s