swebyme

….här i Gunnilse, varken medalj i stafett eller slope, men men…

Igår hängde vi i Alingsås, bara pausade och pustade ut efter allt med huset. Besiktningen gick ju susen bara ett designbrunnslock i badrummet nere som gör att vattnet rinner ner ngt långsamt men inget annat bara att byta ut och ta en med större hål.

Ska hämta sonen strax, sedan väntar en powerwalkprommis med S. Mollsan övar inför ett uppträdande/tävling på Gothenburg Horse Show i Scandinavium med Anna. Hennes pappas sambos hund som hon kör agility med. Så bara en son hem idag. Galet stora barn jag fått, gillar stora-barns-livet bättre en småbarnslivet faktiskt, eftersom barnen resonerar och diskuterar på en helt annan nivå. Men när man var i småbarnslivet visste man inget annat utan kämpade med det, livet alltså!

Så strax dra på mig jeansen och hoppa in i bilen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: