swebyme

Livet pågår och funderingar om öppen spis….

Scrolla ner till innehåll

Hej på er,

Kom hem ifrån min syster för någon timme sedan läs efter 20.00. Jag och Molly åkte till Höviksnäs efter alla träningar och matcher, vår snart fjortonåring valde att åka skridskor med kompisarna i Kungälv. Hann inte riktigt njuta så mycket av de soliga vädret som jag hade tänkt idag. Ibland räcker inte tiden till riktigt. Jag och syster yster disk. det här med den vemodiga känslan på söndagar. Jag tycker bättre om måndagar faktiskt, söndagar är nog lite värre när jag tänker efter att helgen tar liksom slut…

Nu låter det jättedeppigt men det är inte så vi menar nej nej. Kanske bara det att man vill kanske få ihop mer kvalitetstid med barnen, för nu känns det som man koordinerar logistiken mer än faktiskt umgås.

Men väldigt mysigt att få några ord med syrran idag. Och kändes som man ändå bor lite i ett objekt för allmän beskådning just nu, bilar har kört fram och tillbaka i skytteltrafik . Så lite andrum var behövligt.

Men något som är kul att jag fått så många frågor om mina tapet och färgval osv. Kul att få uppskattning om min kunskap av omgivningen. Även fått förfrågningar om styling, men jag måste dessvärre skjuta upp sådant ett tag och klura ut i vilken form jag ska göra det isåfall och hur man tar betalt osv.

Men såklart går mina tankar på högvarv vad jag har nu och vad jag ska skapa sedan. Och det jag funderar mest på är: Öppen spis i lägenhet hur löser vi den delen på snyggaste sätt. Har googlat så mycket. Men det får helt enkelt bli en etanolspis som jag fixar antingen genom att stoppa i en etanolkasett i en äldre järnkamin eller kakelugn. Det kan också vara en modernare variant som smälter in i väggen. Men en sak är säker ”öppen” spis ska jag ha ;)!

Ska ringa en person jag har kontakt med för detta diyprojekt. Det är lite så jag jobbar, att samla mina idéer på hög och sedan förverkliga dessa till något riktigt bra.

Nä hörni nu måste fröken krypa ner…Kram på er och godnatt..

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: