Visning stundar..

Gokväll!

Lite sjukstuga hemma, Mollsan skulle igentligen varit hos sin pappa från igår men valde att stanna. Imorse var hon inte riktigt bra och klagade på huvudvärk och var varm. S var på hemmafronten eftersom han jobbar kväll denna veckan och jag åkte hem på lunchen och fick i henne lite mat.

Vid tresnåret får jag samtal ifrån sonen som vill ha lite lugn och ro för att plugga så han ville också komma hem hit. Konstaterar att det är svårt att hålla sig till varannan vecka numera och det kommer underlätta oerhört om jag hittar en bostadsrätt i närheten av barnens skolor. För då slipper jag köra som en liten blå så fort de vill hänga extra hos mig. De har ju beviljat skolskjuts de veckor när de är här men inte ojämna.

Lite testund med Mollsan framför lite byggserier på Tv:n..

Igentligen borde jag rangordna mina kökslådor i bokstavsordning som den pedant jag är inför husvisningarna till helgen, men vet ni vad mina ungar går före allt sådant idag.

Lev livet, njut och unna dig är saker jag ska bli bättre på i vardagen!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s