Uteliv i kylslaget..

…Göteborg, hann inte träna idag så då fick det bli en språngmarsch ute i kylan. Mer långpromenad fast ändå blir jag lycklig att få röra på mig. Skulle aldrig aldrig sluta träna min kropp. Mollys pappa skulle hämta upp mollsan idag så hon slapp åka med mig när jag ska till kontoret imorgon early bird. Eftersom hon inte var riktigt frisk ännu fick hon mysa framför en tv-serie när jag gick ut en sväng. Hade kramkalas innan hon åkte och tänkte snart är det söndag igen och vi ses snart!

Så krupit upp i soffan med världens största tekopp och ska scrolla hemnet efter lägenheter till min trio. Jag har tagit till vana att hålla mig borta några dagar så det kommer ut lite fler att kolla på. Tror jag har rätt bra överblick över vad jag tänker hugga på när det väl blir dags.

Men som sagt vi tänker inte slänga iväg vårt fina hus bara sådär då väntar vi hellre lite, vi gillar ju att bo här. Men mäklaren ringde idag och berättade att det är en hel del folk anmälda till visningarna på lördag, söndag. Svårt att veta hur många det kommer utöver eftersom visningarna även är öppna. Hoppas alla hittar någonstans att parkera bilen såhär i snöiga Göteborg bara, gatan är lite smalare pga av snövallarna. Det var en familj som försökte få en förhandsvisning men de ville lägga utgångspriset, och vill man vara själv på objektet då får man lägga sig över utgångspris det fattar väl vem som helst, nu när vi vet intresset. Vad tror folk att man är desperat för att man ska dela på sig?!? Nix inte jag och S, vi vet vad vi haft för utgångsläge.

Nu seriefrossa och hemnet.se…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s