swebyme

..Okej hemkommen efter ha letat efter ved i den här stan, galet värre. Den här tiden på året plockar butikerna inte hem mer ved helt enkelt. Ändå trotsar termometern -14!

Men en envis själ ger sig inte i första taget, så på sista stoppet utanför på plantagens parkering tänkte jag okej finns nog inte ved, men fina växter och blommor till vår visning på lör, sön. Så går där inne i butiken och drömmer lite, hittar det jag ska ha och går mot kassan. Snicksnackar lite med blomsterhandlaren och skojar lite med honom eftersom jag inte såg röken av något som liknade ved i butiken. Då utbrister han kolla framför dig. Ahhh hur mycket ved som helst. Så gott folk vi har VED!!

Äter lite samtidigt som jag tvättar, bloggar och är på språng att fixa veden snyggt i sitt fack. Huuu jag är skitnervös för att ha familjer som klampar runt i mitt hem. Vet inte varför men lite udda känsla är det även om jag varit med om det innan men huset är ju vår bebis som vi byggt och levt i nästan 2 år nu. Tänk om folket är som Ove i solsidan tittar överallt och då menar jag överallt! Jag räknar med det iallafall ;).

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: