swebyme

Hej på er,

Hade tänkt uppdatera med lite bilder men datorerna är inpackade i förrådet eftersom vi har visningar i helgen. Min telefon har fått någon slags minnesförlust eftersom den behöver uppdateras och tömmas på sååå många bilder ;). Så kommer göra ett inlägg lite senare. Igår hade jag ”ledigt” ifrån jobbet och städade mest hela dagen. Ska bli skönt när denna husförsäljning är över och så säger de flesta. För det är en hel del med att sälja hus helt klart.

Allt är är redo för en visning klockan 13.30, ska bara städa av badrummet efter jag själv gjort ordning mig. Sen blir det att lämna över huset till mäklaren, slänga in mig själv och Mr. Muffins (mollys hamster) i bilen, stackarn han ska inte behöva störas av massor av folk och kanske är någon allergisk vem vet.

Hoppas ni själva vaknat till liv och har en härlig helg framför er. För oss blir det lite som det blir eftersom det är visning idag och imorgon.

Ta hand om er så hörs vi senare ikväll!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: