swebyme

…senast kommer nu min uppdatering. Det blir lite rörigt med att hålla sig borta ifrån huset vid visningar. Men nu är det gjort.

Tar nog lite tid för mig att återhämta mig ifrån det hör att ha så många okända personer som gått runt i hemmet. Eftersom det är så oerhört viktigt för mig med ”hemma” och att jag är en pysselperson och gillar vackra färger, kontraster ja allt som skapar ett hem för mig. Så tycker jag inte jättemycket att ha människor jag vet nada om smyga runt hemma hos oss. Självklart vet jag ju att det är ju som det är, jag kommer ju också snart smyga runt hemma hos någon. Men det är ju också så att ”någon” inte kanske bryr sig lika mycket som jag man är olika känslig.

Ett hem för mig bör fyllas med nära, kära och bekanta. Jag har tom människor som står mig nära som inte ens hunnit komma hem till oss sedan vi byggde huset. Därför är jag lite känslig. Men som sagt till dig som kanske både läser min blogg, kanske varit på min visning i helgen?!?!. Ta nu inte illa upp det är inte så att jag har något emot dig som okänd person. Utan mer vetskapen och känslan att jag vet ingenting om dig och din familj. Mitt hem är min borg. Nu ska jag antagligen snart skapa ett nytt kreativt hem och förhoppningsvis under en lång tid. Och till dig som köper vårt fina hem jag hoppas du kommer njuta länge av finaste huset.

Kanske en privatvisning kvar, allt beror på vad som händer i veckan, mäklaren hade fått in ännu en spekulant som inte kunde komma på helgens visningar. Allt är relativt får se hur långt vi kommit i processen helt enkelt. Och som sagt vi är inte desperata att släppa iväg vårt hus hur som helst då bor vi kvar ett tag till no worries det går ingen nöd på oss.

Jag och S tog en brunch på Returhuset när visningen var igång, satt vid brasan och hade det mysigt. Avslutade med en stor kopp te.

Detta måste jag också fixa, små skottodlingar för växter.

Nu blir det film och en skön känsla att denna visningshelg ändå är över haha..

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: