swebyme

Hej på er,

Som alltid när barnen är här går veckan och helgen i 100 knyck!

Vaknade upp i Mollys säng imorse, skulle ju bara säga godnatt och lägga mig bredvid i 5 sekunder. Alltså det där går aldrig utan att jag råkar somna ;). Alltid lite konstigt att vakna upp till nedan vy istället för mitt eget sovrum.

Konstaterar att hon ändå har en väldigt skön säng…..

Ska uppdatera dig med att vi i fredags körde lite tapas och killarna plockade fram fritösen och friterade både räkor, mozzarella sticks, sötpotatis och bläckfisk. Jag fixade lite italienskt plock med oliver, parma, fetaost i ugn med olja och salladakrydda (mycket godare varm) och nachos med ost, salsa och cremefraiche.

Gillar enkla hänget runt köksön…

Vaknade upp igår och det var världens finaste väder ute och därför blev det först en lång lång powerwalk, en lite tyngre sådan eftersom vi har så mycket snö och både löparskor och kroniskt kalla fötter 😉 inte riktigt pallar med .

Alltså hur härligt med sol i ansiktet, bästa som finns!

Gick hem och fixade fika till barnen och S som hade gått ner till vår andra sjö bakom huset och gjort upp brasa och byggt snöfotöljer i solskenet.

Som alltid på barnhelger har jag och mina barn ett som sagt lätt fyllt schema och på något sätt vill man ändå hinna med livet och att umgås också. Så syrran och Björn, Freja och Svante kom hit på Pizza och Mello efter Rasmus Innebandymatch igår. Rasmus hade med en kompis hem så vi var fullt hus. Även om tonåringarna hänger på rummet mest.

Hoppas ni haft en riktigt fin helg, nu fortsätter vi med söndagshänget, Mollsan ska baka gröna chokladbollar eller var det kanske vaniljbollar. Bäst att kolla till stöket i köket ;)…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: