Rent hus och…

…nybäddat finns det något bättre…

Vi har en VIP husvisning för en familj innan helgens visningar imorgon, de verkade vara angelägna eftersom det skulle resa bort i helgen. Så absolut huset ställer väl upp man vet ju aldrig vem som i slutändan får bo här.

Så ja så nu är det sådär nybäddat och fräscht som det ska vara. Och det är bästa känslan för mig, ett rent och undanplockat hem. Vi är alla olika och det är bara så jag känner hemma hos mig. Jag lägger aldrig någon vikt hur någon annan har det. Jag tycker lika mycket om personer som har ett annat upplägg – gilla olika är mitt motto!

Om ni ännu inte sovit i linnelakan måste ni prova, mina linnelakan har vi köpt på Åhléns men ni hittar även på dessa nätbutiker ellos.se och jotex.se samt hm.se, och vill man hålla lite i sin budget kan jag även tipsa att Rusta och Ikea har en variant som när jag kände på den verkade absolut jättebra.

Köket är har fått lite lugn så nu håller vi tummarna att inte S får för sig att steka något som luktar i hela rummet. Alltså jag har svårt för dofter så hellre ett lite stökigt hem men att det luktar rent istället.

Jag tycker ändå jag fick gjort en del idag, hann både träna och tvätta och fixa lite hemma. Nu tänker jag slökolla lite på tv med en stor kopp te. Imorgon är det redan onsdag, huuu veckorna går undan.

Min vän Anna ska försöka få ordning på mina naglar när vi har visning på lördag. Hon håller på att utbilda sig. För när man är en person som gillar att fixa, renovera ja då stryker naglarna med. Så det blir kul med att vara lite försökskanin eller jag är ju i väldigt trygga händer.

När hon är klar lovar jag att ge er kontakten, ni som befinner er i Göteborgsregionen.

Ta hand om er..

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s