swebyme

Hej där,

Ni är många som undrat hur det går med försäljningen av huset, orkar inte svara på alla mejl idag så svarar här istället, åkte iväg och tränade efter jag fixat lite härhemma…

Vandrar runt i ett kliniskt fint hem varje dag, lite segare nu efter amorteringskravet att sälja men vi har som sagt ingen stress. När rätt person vill köpa säljer vi. Det var väldigt många på visning första visningshelgen 16 familjer och vårt hus var i media och inredningssajter en hel del. Tyvärr insåg många att nej det går inte att bara ha 1 bil om båda har lite olika jobbtider och du ska bo vid egen badsjö eller hav hur fint än huset är. Busshållsplatsen kommer aldrig ligga precis vid badplatsen det är fakta, då får man bo med sämre utsikt och nära vägen och utan det lyxiga badrocksavståndet…

Nästan så jag hoppas vi bor kvar lite längre och får uppleva detta snart…

Så när rätt person som vill bo vackert och har möjligheter till bil så är det superenkelt att bo här, det tar 1-2 min med bil ner till bussen, 15 min om du går. Sedan tar bussen 15 min in till Göteborgs central du kör in på 12-13 min. Hade jag inte befunnit mig i den situationen vi är i, så hade vi aldrig sålt vårt fina hus. Trivs jättebra nära stan fast ändå på landet och sicken lyx att ha vattnet så nära det är en frihetskänsla som heter duga.

Så idag har vi haft en VIP-visning innan ordinarie visning i helgen. Efter helgens är vi nog klara på ett tag, då väntar vi hellre lite och njuter av vår och sommar. Det tar energi att ha människor som går runt i hemmet så är det.

Jo jag har tänkt så det knakar på vart jag ska bo och inser att jag 1. Inte kommer trivas i ett jätte höghus… 2. Jag måste leta efter en BRF i ett mindre hus med villakänsla…. 3. BRF:en ska inte ha för hög avgift alltså inte sitta på för mycket skulder 4. Jag ska visa hur jag tänker att det perfekta huset med min framtida lägenhet ska se ut, har spanat in hemnet.se…

Såhär ser min drömmigt fina BRF ut har en gång varit på visning där innan jag och barnens pappa köpte vårt parhus. Det ligger på väg till min pappas jobb och inte så långt ifrån barnens skola…

Ja det är nog så jag ska bo, inte i något höghus…

Mycket tankar blir det…

Godnatt!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: