swebyme

Hej på er,

Befinner mig i skrivande stund hemma hos mina föräldrar i Stenungsund, haft en fin helg som började i fredags när jag träffade Karin på en lite afterwork light i Kungälv. Så mysigt att ses igen, vi har ett förflutet som två innebandymammor på läktaren. La undan telefonen denna helg lite mer än vanligt. Det behövs även om det blir lite sämre dokumentation med bilder.

Igår fixade Anna min vän som läser till nagelterapeut mina ”fixarhänder”, hon är så duktig och kommer bli en grym egenföretagare. Mina naglar får en del stryk utav att jag glömmer ta på mig handskar när jag fixar. Men nu ska jag fortsätta gå till Anna så det blir ordning på torpet! Ett tips ifrån Anna: undvik de billiga thaiställerna för naglar de använder inte så bra produkter och naglarna kan ta en del stryk om du bygger på akrylnaglar och dylikt.

Så härligt att bli ompysslad, kommer aldrig vara en tjej med låååååånga naglar, men snygga och välvårdade!

Fick någon skön oljebehandling på händerna därav lite oljiga men så behövligt nu när händerna är lite vintertorra.

Ska tipsa er vad Anna sitter sedan när hon är klar, iallafall för er som bor i trakterna runt Göteborg. Men mina händer mår toppen nu och ser fram emot nästa gång!

Min lilla lucka i helgen var lite bloggfri och telefonfri kanske för att det är en knepig situation man lever just nu, med separation, försäljning av hus och så, men när allt är klart kommer såklart alla pusselbitar falla på en bättre plats.

Ska njuta av en god frukost…

Njut av söndagen så kanske jag slinker in här lite senare.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: