Trädgårdsinspo…

Hej där,

Tog en dusch och känner mig något piggare, har lite inspofeelings nu när solen lyst hela dagen när jag kurerat mig i sängen och allt jag vill är att våren ska komma. Gick iallafall ut nu på eftermiddagen och tog lite frisk luft i mina lungor på altanen och fick lite sol i ansiktet. Skönt! Mat är jag inget vidare sugen på men det kommer väl.

Har världens största Mårbackapelargon vinterförvarad hos mormor som väntar på att få komma ut. Mormor bor i ett bostadshus där de har inneträdgårdar, hur bra som helst att jag får ha den där under vintertid. Just nu med all denna snö ser det ut att dröja.

Bort med snön nu även om vi precis bokat in skidsemester nästa påsk. Men här i Göteborg vill vi ha bort den.

Vi får se om det blir fix i trädgården och något som jag verkligen gillar är grusgångar och små rum i trädgården.

Trädgårdsbilder ifrån Pinterest…

Gillar verkligen plattor i grus som skapar en gång. Speciellt stora plattor!

Ska förhöra sonen på No-provet och säga godnatt till dottern. Sen blir det nog lite seriefrossa ifrån sängen.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s