swebyme

Hepp!

Det är långfredag och jag har tagit sovmorgon, så skönt. Tänker starta dagen med träning. Nu har vi lite mer barmark och jag ta en löptur. Sedan får vi se hur jag lägger upp dagen. Ska till Stenungsund och fira påsken men vet inte riktigt än när jag tänker åka. Kanske blir det ett yogapass på gymmet innan.

Igår hade jag en fantastisk egentid, tränade efter jobbet åkte sedan och inhandlade årets första rose’. Träffade på en lite äldre man med beslutsångest som sa att han aldrig förstod sig på vilket rose’vin han skulle ta. Tipsade om mina tre favoriter, Minuty, Grande Recolte och ett till rose’ som finns som beställnigsvara Domaine Tropez. Han tog ett GR jag tog Minuty ;). Igentligen vill jag ha lite mer värme inför rose’säsongens första men kände att nääääää nu vill jag ha vår, våren kommer med påsken.

Fixade även med tulpaner och fick i de gula fjädrarna i påskriset i hallen. Först tänkte jag kört sådär stilsäkert på beige/greige/grå/vita fjädrar men tänkte att färg skulle piffa upp livet just nu så gula fick det bli. Ska visa sedan för nu blir det att hoppa i träningskläderna för en löptur.

Ta hand om er,

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: