swebyme

…hej på er….

Hoppas påskledigheten infinner sig hos er också. Jag har tränat, hängt med vänner och familj och glömt bort tid och rum. Det är väl då man är ledig på riktigt!!! ;).

Träningen har åter igen förutom barnen hamnat som nr 1 på min fokuslista känner mig som en krigare. Riktigt skönt känns det i kropp och själ. Det är så bra att ta till träning för att må bra i situationen som råder med uppbrott i min relation, försäljning och senare flytt. Sen är alltid träning något som genomsyrar mitt liv, det är viktigt för mig för att må bra. Nu ska bara snön smälta också, så vi kan rulla ut gräsmattan. Får njuta av lite altanhäng ett tag iallafall innan vi lämnar över nycklar till rätt familj.

Lite isigt på sina ställen, skulle tagit broddarna eller införskaffat mig skor med fäste. Får bli till nästa säsong, nu spanar jag på dessa löparskor inför vår och sommarsäsongen, måste ha nya skor, finns på Stadium (obs ingen reklam).

Cloadflow ifrån ON…(neutralt löpsteg)

Så förutom träning har jag såklart ätit och druckit gott….

Påsklunch hos mamma & pappa…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: