swebyme

Hej alla,

När man har hundratals tankar i huvudet om framtiden så blir det lätt lite luckor här i bloggen, speciellt den veckan som jag även har barnen här är lite trixig!

Men idag sa en nära vän till mig -Jenni vi ska unna oss! Klart vi ska unna oss. Det är klart mitt nya motto Unna dig!!!! :). Behövs när livet är mitt uppe i allt kaos med försäljning och flytt. En sak är bra vi har inga barn ihop, det gör ändå livet något enklare denna gång. Även om det tyvärr drabbar mina barn på ett sätt, men det verkar ändå coola och ser fram emot att vi 3 ska tillbaka till samma läge som för 5 somrar sen.

Såhär har man det bra, en tbt i solen på Ystad saltsjöbads terass…

Så håller på att planera inför vår och sommar, första vårutflykten blir till Skåne i slutet på april och hälsa på min partner in crime. Hon pratade något om en strandpromenad nere i Ystad sounds great i mina öron älskar ju Österlen. Sen har jag beslutsångest på utlandsresan men det är ett angenämt problem det ger sig när jag vänt och vridit på alla hotell, flyg och destinationer i vanlig ordning.

Så back on track, och det blir åter 3 amigos som håller ihop mot världen igen. Just nu känns det som ett avslappnat läge för oss. Sen kommer livet rulla på såklart och när jag inte har barnen och vem vet vad framtiden har att erbjuda.

Nice, Palma, Athen, Rhodos, Marmaris…vem vet vad denna fröken hittar på sommaren 2018..

Mycket funderingar blir det, när det gäller nytt boende har jag tre alternativ tänker jag, antingen 1. hitta en bostadsrätt på studs, 2. bo i hyresrätt ett tag tills ”rätt” lägenhet dyker upp eller sista alternativet bo i möblerad andrahandslägenhet tills något dyker upp. Vill ju helst slippa flytta in och ut mina saker fler gånger. Kanske bättre att magasinera och bo i möblerad lägenhet isåfall. Men det absolut bästa hade varit att hitta en bra lägenhet på en gång. Jag har lite tid att klura men bra med en plan A, B eller C….

Nu blir det film och te…

Ta hand om er…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: