Soliga dagar…

….väntar, ser så ut iallafall, nästa vecka ser helt magisk ut. Håller tummar och tår.

Hoppas ni alla mår bra?!!, jag mår fint även om det är lite mycket just nu. Måste bla. ta lite beslut om jag ska flytta min blogg till en plattform som passar mitt behov samt kunna byta lite erfarenheter ihop med andra bloggare. Har kollat på några alternativ men kräsen med vad jag ska välja. Sedan har jag och barnen iallafall kommit fram till vart vi ska bo på ett ungefär, känns väldigt skönt i hjärtat och att det blir rätt för alla 3!

Men över till några favoriter i solskenet…..Jag är väldigt förtjust i allt som är grafiskt och enkelt, kanske därför jag gillar dessa trädgårdsstolar vi har…

Tänkte att på min kommande balkong eller uteplats ha en kulör till för att bryta av lite, så förmodligen klickas den hem idag tillsammans med vår semesterresa. Jag har ju haft beslutsångest över vart vi ska resa också 😉 men det har klarnat när vi benat ut våra krav.

Kram på er alla och ha en skön kväll!!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s