swebyme

Hej denna otroligt härliga söndag..

Hur skönt och ljuvligt är det inte att kunna avnjuta en frukost och kaffe/te på uteplatsen i strålande solsken.

Åkte upp och hämtade en st Molly i Höviksnäs på Tjörn hos min syster idag eftersom hon ville hänga kvar efter vi firat mammas födelsedag i Stenungsund igår. Jag och Rasmus åkte hem och scrollade semesterresor och kollade på resfilm på youtube.

Så idag blev det en nätt liten tur till Tjörn. Stannade en liten stund och snicksnackade lite med Camilla och Björn på deras soliga terass. Men på vägen hem svängde jag och Mollsan in i Kungälv och åt mat och självklart var vi tvungna att åka förbi fästningskiosken och köpa den obligatoriska första vårglassen att äta på bryggan vid älven.

Jag är ingen jätteglassnörd precis och eftersom både jag och Molly är laktos så finns det inte så stort urval, men de har en riktigt bra glasstrut med jordgubbssmak och choklad i en alldeles lagom storlek.

När barnen var mindre och det var dags att lämna till pappaveckan brukade vi 3 sätta oss på bryggan vid älven i Kungälv och mysa lite innan själva skiftet (på vår och sommar). Usch det har varit det värsta med att ha barnen varannan vecka. Men nu är det lite mer upp till barnen, Molly stannade kvar idag och Rasmus åkte och fiskade med sin pappa och skulle senare spela fotboll med några kompisar.

Gissar att ni också tagit vara på den soliga söndagen.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: