swebyme

Hej på er,

Hoppas ni mår bra, jag mår fint även om jag lever i viss del i en lustig situation. Men det som värker fram när man har lite mer tid på sig att tänka, blir nog oftast ännu bättre än om jag hade skyndat. Har hunnit fundera 1 och 2 samt 3 gånger vad som blir bäst i slutändan och nu vet jag vad som gör mig lyckligast. Piggade upp mig själv hos Anna min finaste vän idag med att fräscha upp naglarna, det är snyggt med färg men ibland är det enkla så rätt…

Jag var och hämtade ut ett trevligt paket med ett samarbete som jag gillar väldigt mycket, kommer på bloggen i veckan. Det har med inredning att göra, vilket som ni vet ligger mig varmt om hjärtat ;). Gillar samarbeten som passar både stil och er som läser bloggen.

Vill bara visa ett par inspirerande bilder ifrån granit.se om du vill göra om lite i köket utan att ta till en helrenovering. Eller så har du en hyresrätt som du helt enkelt inte kan göra för stor förändring med.

Bloggaren/Influencern Vanja Wikström har piffat så fint i sitt hyreskök tycker jag. Med enkla medel går det med lov ifrån hyresvärden att få byta både golv, knoppar och spraylackera om luckorna. Och byta till en snyggare bänkskiva.

Må väl

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: