Ibland går…

Innehåller länkar och samarbete med nordiccorner.se

….det snabbt i livet och lite oväntat har jag valt att byta miljö och arbetsplats till mitt inne i Göteborg istället!

Kommer jobba tillsammans med 2 gamla resebyråkollegor till mig också Lovely Lovely resebyråfolk är de bästa (om ni frågar mig). Ibland får man den där rätta eller inte rätta känslan. Det här känns helt rätt och jag valde att tacka ja. Men det går undan och jag börjar redan 11 juni. Kul! Har verkligen 2 jobb nu även om jag fortfarande kallar denna blogg mitt extrajobb. Ska köpa något smarrigt till de kollegor jag lämnar nästa vecka, lutar åt jordgubbar och glass ;)!

Lite sneakpeak på ett samarbete med nordiccorner.se som jag håller på med, har hängt tavlor och prints och provat lite olika konstellationer på våra väggar för att det ska bli en skön harmoni här i huset. Kommer ett längre inlägg om detta i dagarna, kul att möblera om på väggarna ibland men det är inget som görs utan tanke och kreativitet…

Print ifrån nordiccorner.se

Gjorde en ljuvlig rabarberpaj, finns det något godare, den tog slut illa kvick härhemma bara. Får göra en ny snart…

Det har ju regnat en hel del idag, känns ändå bra att växterna fick sig en omgång. Nu har äntligen alla ormbunkar växt till sig också, bara att vraka och välja när man som jag vill ha en skogsbukett eller till andra dekorationer.

Lev väl!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s