Träningsrunda..

….efter jobb och shoppingrunda, svalkade fötterna och satt och funderade lite över allt möjligt nere vid vår sjö! Så skönt att få en ledig söndag mitt i veckan ;).

Bra shopping idag, fyndade lite nya kuddar till min Alice-i-underlandet-soffa som befinner sig på övervåningen här i huset. Den soffan gör jag inte av med i första taget. Ser fortfarande ut som ny efter typ 7 år så den flyttar med oss till lägenheten sedan. Unnade mig själv både baddräkt, lite ny makeup och jeansshorts, tunna sommarbyxor och annat fint.

Provsmakade även Mollys planterade jordgubbsplanta, annars hade den blivit övermogen….

Imorgon har jag ett riktigt kul projekt här på bloggen, har gjort om min vägg i vardagsrummet med nya prints ifrån nordiccorner.se, sådana samarbeten som matchar min inredning gillar vi, så håll utkik på bloggen imorgonkväll på självaste nationaldagen!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s